2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

PINIGINĖ

Susigundžiau sudalyvauti virtualiose kūrybinėse dirbtuvėse ir išmokti siūti piniginę.

Aš kaip tikras žiurkėnas - kaupiu schemas, perku visokias rankdarbiams skirtas detales, karoliukus, saugau juostelių ir audinių atraižas. Gal gi prireiks kokiam rankdarbiui :) Senokai tarp visų šitų gėrybių gulėjo ir fermuaras (piniginės užsegimas). Prieš porą savaičių pasitaikė puiki proga jį pritaikyti. Rezultatas - nuotraukoje. Kaip pirmam blynui, esu visai patenkinta rezultatu. Nepaisant kai kurių visai smulkių (tik man žinomų) trūkumų, piniginė jau mielai prisiglaudė pas mamą. 


Dirbtuvių pabaigą vainikavo konkursas. Aš jame nedalyvauju, bet kviečiu pasižiūrėti į kitų darbelius. Ir būtinai pabalsuoti už labiausiai patikusią piniginę :)

Balsavimas vyks iki 2013 06 16.



Gaila, kad pabaigusi pamiršau nufotografuoti vidų. Ten apsigyveno paukščiukai. Va čia jie matomi dar proceso metu.




































4 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Ačiū :) Iš tikrųjų nelabai draugauju su siuvimu, tai patyliukais net didžiuojuosi įveikusi šią pamoką.

      Panaikinti
  2. Piniginė tikrai puiki! Ir kaip man apmaudu, kad nemačiau tokios pamokos, nes ir pas mane savo eilės laukia nesulaukia net keli fermuarai :)

    Ir labai dailus pakabutis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Gita :)

      Pamokėlę vis dar gali rasti čia: http://santal-al.blogspot.ru/2013/05/blog-post_6654.html (arba paspausk puslapio dešiniame šone esančią nuorodą "Kūrybinės dirbtuvės", matai?)

      Čia pati pradžia su reikalingų medžiagų sąrašu. Pranešimo pabaigoje yra nuorodos į instrukcijas (buvo du etapai). Tai turėdama progos, gali ir pamėginti :) Man eigoje reikėjo šiek tiek tobulinti iškarpą, bet nieko baisaus - nebuvo labai sudėtinga.

      O tokių pakabučių įvairių spalvų gali nuspirkti pas Remigijų (veriame.lt). Yra toks skyrelis "Kutai". Ten jau rasi odinius. Dabar kaip tik akcija ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...