2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis

TELEFONO DĖKLAS


Na pagaliau! Galiu ir aš pasigirti nunėrusi telefono dėklą su karoliukais. Seniai norėjau, bet nežinodama kaip, nesiėmiau pati pradėti. Jovenos pamokėlių dėka pasiryžau. 

Gal kokius keturis kartus pradėjau ir išardžiau: tai dugnas negražiai gavosi, tai karoliukai netaip gulė, tai tiesiog norėjau pažiūrėti kaip bus jei nersiu kabindama tik vieną kilpos auselę. Na, ir galiausiai supratusi, kas prie ko, nusinėriau pirmąjį dėklą. Net telefono užsklandą prisitaikiau prie karoliukų spalvos :) Nors ir yra šiokių tokių klaidelių, bet kaip pirmam kartui, esu visai patenkinta rezultatu. Būtinai nersiu dar - labai patiko :) O ir karoliukų kalnus reikia apsimažinti, tai dėklai tam labai tinkamas būdas. 









8 komentarai:

  1. Nuostabus rezultatas, sveikinu! Ir džiugu, kad pagavo azartas nerti su karoliukais, smagu, kai "sergančių" gretos didėja :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Jolanta :) Smagu išmokti ko nors naujo. Aš jau veriu naują partiją karliukų ;) Tik man vis tiek neaišku kaip jums gaunasi, kad karoliukai sugula tiesiai vienas virš kito (vertikaliomis eilėmis). Man jie gula "plytiniu" raštu...

      Panaikinti
  2. Tam, kad karoliukai eitų vienas virš kito, reikia karoliuką įnerti į patį žemą stulpelį: su vąšeliu ištraukti kilpą, pristumti karoliuką ir baigti nerti stulpelį... Jei vis dar neaišku, pernai gruodžio mėnesio "Rankdarbių kraitelėje" buvo mano pamokėlė, kaip nerti šiuo būdu. Jei duotum savo el.pašto adresą, galėčiau atsiųsti straipsnį ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aha, supratau :) Truputį sunku persiorientuoti, bet atrodo, kad gaunasi. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip tokį grožį nusinerti, niekaip nerantu aprašymo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jurgita, lietuviškai greičiausiai nieko ir nerasite ;) Aš tokios informacijos dažniausiai ieškau rusų kalba arba tariuosi forumuose su tomis, kurios jau moka. Ar skaitote rusiškai? Duočiau nuorodų. Jeigu ne, mėginčiau paaiškinti pati. Tik gal tuomet el.paštu būtų patogiau, nes į komentarus nepavyks įkelti paveikslėlių.

      Panaikinti
  5. atsimenu ankščiau tokius dėklus, juokingai dabar su tokiu atrodytum, visai kitokie madoje. kokie? daugiau informacijos ir gražių dėklų rasi internetiniame puslapyje electromarket

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...