2013 m. balandžio 22 d., pirmadienis

PAVASARIS BALKONE

Savaitgalį apsilankiau Sodininkų mugėje. Smagu akis paganyti ir į augalus, ir į žmones :) Sodui nieko neįsigijau, bet balkonui nusipirkau žemaūgių gvazdikėlių ir tokią svyrančią gėlę, kurios pavadinimo nežinau (bet sužinosiu). Po mugės, žinoma, užsukau į "Senukus" ir nusipikau  vazoną. Jau kurį laiką jį "ganiau", o kadangi šį kartą buvo akcija, tai jau ir neatsilaikiau :) Dar yra tokių pat mažų vazonėlių. Kaip aš jų noriu... kaip noriu... Pasisėčiau į juos prieskoninių žolelių. Taip ir stovi prieš akis tas grožis. Lauksiu akcijos mažiesiems vazonams :)


O čia tai, kas gavosi iš įsigytų gėlių.



















Aišku, dar reikia ir balkoną pasitvarkyti - sienas padažyti, spintelę atnaujnti. Nes dabar net nuotaukoms negaliu tinkamo rakurso paimti. Akis bado apsilupinėję plotai. Reikia... Gal vasarą... :)




3 komentarai:

  1. Tai tie atsilupinėję plotai šarmo priduoda :) Gražus pavasaris balkone :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Jolanta :) Kažkur giliai širdyje aš ir pati nenoriu, kad būtų "sterilu". Čia matosi tik spintelė. Sienas tyčia taikiau taip, kad nepatektų į kadrą. Jas tikrai nepakenktų kosmetiškai atnaujinti.
      Šiandien žiūrėjau jūsų darbus ir labai apsidžiaugiau radusi instrukciją kaip nusinerti telefono dėklą. Seniai norėjau, tai artimiausiu metu jau ir kepsiu pirmą blyną :)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...