2013 m. gruodžio 10 d., antradienis

DOVANA

Lietuviškame forume dalyvavau nuostabiame žaidime "Būk mano fėja". Vienos merginos įvardina savo norus, kitos - juos įgyvendina. Įdomiausia tai, kad užsakovė iki paskutinės minutės nežino, kas išpildys jos norą. 

Kaip smagu matyti, kiek (ir svarbiausia kokių) norų jau įgyvendinta! Neatsistebiu fėjų fantazija, kūribiškumu ir kruopštumu.

Vieną tokį norą įgyvendinau ir aš. Gavėja dovaną jau gavo, todėl galiu pasirodyti. 


Pageidavimas buvo - kojinės iki kelių. Bet kokios spalvos ir bet kokio rašto. Na tai, galvoju, viskas čia paprasta - imuosi. Aha... kad taip ir būtų buvę... Apėmė tokios kūrybinės kančios ir dvejonės, kad prisipirkau krūvą įvairių spalvų siūlų, o kojines mezgiau ir ardžiau gal keturis kartus. Juk kaip gali atspėti patiks ar nepatiks, kai žmogaus nesi gyvai matęs :) Žodžiu, ilgai dvejojusi, apsisprendžiau tiek dėl spalvos, tiek dėl modelio. Gavosi kojinės iki kelių su padailinimu viršuje - kvarbatkėlėmis ir sagutėmis. 

Niekaip negalėjau atsilaikyti į kompaniją nenumezgusi ir riešinių. Paprastų, be karoliukų. Tik su tomis pačiomis kvarbatkėlėmis.

Na, ir šventėms artėjant įdėjau imbierinių kojinės formos sausainukų, kuriuos įsigijau "Kokono" mugėje. Su ta mintimi juos ir pirkau - kad jau kojinės, tai tegul jų būna daug! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...