2013 m. spalio 19 d., šeštadienis

TELEFONO DĖKLAS

Vieną dieną pagalvojau, kad mano karoliukų fėja supyko. Gal net visai paliko. Puoliau tvarkyti karoliukų - visus apžiūrėjau, perrūšiavau, naujai surašiau numerius, pagal dydį sudėliojau į dėžutes. Tas dėžutes pirkau specialiai karoliukams. Kai jas įsigijau, supratau, kad neturėsiu kur sudėti. Teko nusipirkti dar ir tris lentynas bei kviestis kaimynų butą remontuojantį meistrą, kad jas pakabintų :D Žodžiu, plušau visą dieną iki vakaro ir jaučiausi nuveikusi didžiulį darbą. Fėja neskubėjo grįžti... :( Bet, matyt, atlyžo, kai šį ketvirtadienį peršalusi likau namuose. Tą dieną susivėriau karoliukus ir pagaliau, po ilgos pertraukos, pavyko nunerti dėklą telefonui. Šį kartą pamėginau įnerti grandinėlę su akutėmis. Gavosi toks fifiškas :) 


Jeigu kam rūpi, galiu pasakyti, kad ta akučių grandinėlė yra netampri, todėl dėklas neprisitaiko, jeigu mėgini dėti didesnį telefoną. Bet tai ne trūkumas. Tiesiog pastebėjimas.



Ir dar - man skubiai reikalingas naujas fotoaparatas arba geras nuotraukų redaktorius ;) Su šituo arba karoliukų spalva išsikraipo, arba fonas įgauna atspalvį, nors iš tikrųjų yra baltutėlis. Bėda...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...