2013 m. rugpjūčio 18 d., sekmadienis

NAMINIAI SALDAINIAI

Vakar mane apniko šišas gaminti viską iš eilės. Marinavau patisonus, viriau pomidorų padažą žiemai, o paskui užsinorėjau ko nors skanaus. Tiesiog nueiti į parduotuvę ir nusipirkti gabalą pyrago ar saują saldainių man pasirodė per paprasta. Įsigeidžiau namuose gamintų saldainių. Kaip juos pasidaryti radau tarp "Sonatinos receptų". Pasiterliojau, žinoma, bet buvo verta. Skonis, kaip tikrų Ferrero Rocher riešutinių-šokoladinių saldainių. Tikrai tikrai. Tik man gavosi mažiau, nei nurodyta recepte. Pasidariau 20 saldainių (matyt, dariau didesnius). Labai skanūs. Tik kitą kartą naudočiau ne tokį juodą (70%) šokoladą. Rinkčiausi 52%, o gal net ir pienišką, nors šiaip nelabai jį mėgstu.

Dar labai norėjau išsikepti Ciabatta ir išsivirti pomidorų sriubos, bet jau laiko nebeužteko :) Nemanykit, šiandien noras niekur nedingo. Tešla jau kyla šiltoje vietoje ir, man atrodo, kad jos jau padvigubėjo. Einu suformuosiu kepaliuką ir neužilgo bus galima kepti.

Skanaus sekmadienio!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...