2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

KAS LIKO, TAS MIKO

Man patiko kai pagalvojau apie tai, jog nereikėtų išmesti to, iš ko dar galima ką nors padaryti. Po apelsinų uogienės virimo liko gana daug žievelių. Turiu ir kitų idėjų kaip jas pritaikyti, bet tai dar spėsiu padaryti prasidėjus žiemai, kai namuose norėsis sukurti Kalėdinę nuotaiką. Tuo tarpu prisiminiau seniai pamirštą dalyką - cukatus. Juos ruošiau pagal Jūratės receptą, pasiūlytą dienoraštyje "Nekenčiu virtuvės". Įtariu, jog buvau nelabai stropi ir pašalinau ne visą baltąjį sluoksnį, todėl bus šiek tiek aitroka. Kaip visuomet, pagrindinį receptą papildžiau savais štrichais: sirupą pagardinau gvazdikėliais, vaniliniu cukrumi, šaukštu medaus ir įlašinau šiek tiek romo esencijos. Apelsinų kvapas tik dar labiau išryškėjo.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...